Dotekomanie.cz

Samsung Galaxy Alpha na dalších fotografiích [aktualizováno]

Aktualizováno 4. 8.

Na světlo světa se dostaly další fotografie připravovaného modelu Samsung Galaxy Alpha. O výkon se bude starat procesor Exynos 5433, jenž má být podle benchmarku výkonnější než Snapdragon 805. Dále máme očekávat HD displej nebo 12MPx foťák.

  

Aktualizováno 24. 7.

Samsung připravuje další top model, jak jsme se již zmínili v původním článku. Do této chvíle jsme neměli ani jeden fotografický důkaz. Webu SamMobile se podařilo zachytit Samsung Galaxy Alpha na fotografiích, kde jej můžeme taktéž porovnat s Galaxy S5.

Model Alpha by měl opravdu disponovat 4,7palcovým AMOLED displejem a o výkon se postará procesor přímo od Samsungu. Mělo by se jednat o nový typ, který již zvládne LTE Cat. 6.

Původní článek 14. 7.

Již nějakou dobu slýcháváme o prémiovém modelu, který by měl představit Samsung. Již jsme zachytili spoustu spekulací, ale prozatím nedošlo na oficiální uvedení. Korejský výrobce již představil vylepšený top model Galaxy S5 LTE-A, ale dle zdrojů se nejedná o zmiňovaný prémiový model.

Dnes se nám poodhalují další informace, které pochází z korejských médií. Údajně dojde k představení nového smartphonu, jenž získal kódové označení Galaxy Alpha. Po designové stránce by se měl výrazně lišit od ostatních modelů z řady Galaxy.

Nový typ smartphonu by se měl vyznačovat kovovým tělem, do kterého bude vsazen Super AMOLED displej o úhlopříčce 4,7 palce. O výkon by se měl postarat blíže nespecifikovaný procesor Exynos Octa. Je pravděpodobné, že novinka bude vybavena LTE modulem Cat. 6 (LTE-A). Tloušťka těla by se měla pohybovat kolem 6 mm.

K samotnému představení by mělo dojít příští měsíc. Samsung jej zřejmě nezařadí do globálního prodeje a nestane se novým top modelem (vlajkovou lodí). Zahraniční média odhadují, že se bude výlučně prodávat v Jižní Koreji, kde by měl konkurovat zejména LG.

Zdroje: androidauthority.com, english.etnews.com, sammobile.com, sammobile.com, gsmarena.com

Exit mobile version