Dotekomanie.cz

Obchod Play nabízí desítky her ve slevě, ušetřit můžete až 80 %

googleplay

Léto už je v plném proudu a s ním i tradiční slevové akce obchodů s digitální distribucí. Zapojil se i Google a letos ve svém Obchodě Play nabízí desítky herních titulů za zlomkové ceny. V kurzu přitom nejsou jen malé hříčky, ale i hry od velkých studií jako Ubisoft nebo EA. My jsme si dovolili vybrat ty nejlepší a přinášíme vám je v tomto souhrnném článku. Ať už patříte mezi příležitostné hráče, nebo na svých telefonech a tabletech „paříte“ každý den, rozhodně si z dnešní nabídky vyberete to své.

Assassin’s Creed Pirates

Herní sérii Assassin’s Creed asi není třeba představovat. Zavítala i na mobilní platformy v podobě dílu s názvem Assassin’s Creed Pirates. Jako kapitána pirátské lodi na vás čeká spousta námořních bitev napříč celým Karibikem a honba za pokladem. Za velké dobrodružství na moři nyní místo 120 Kč zaplatíte pouhou dvacku, což se rozhodně vyplatí.

Rayman Jungle Run & Fiesta Run

Pokud si chcete zahrát nějakou plošinovku a pořádně se u toho bavit, Rayman je tou správnou volbou. Jungle Run i Fiesta Run patří mezi mobilní herní klasiku a těžko byste hledali podobné hry s tak skvělým grafickým zpracováním a soundtrackem. Oba díly pořídíte ve slevě za 20 Kč.

Monument Valley

Monument Valley je poslední dobou vyzdvihována jako jedna z nejlepších mobilních her vůbec. Není se čemu divit. Logická hříčka s jedinečnou grafikou a skvělým soundtrackem si získala srdce nejednoho hráče. Čeká na vás několik geometricky odlišných úrovní působících jako optické klamy. Dostat se do cíle vám dá v některých případech pořádně zabrat. Monument Valley si z Obchodu Play stáhnete v 50% slevě za 49 Kč.

Need for Speed Most Wanted

Pro milovníky závodních her si EA připravilo slevu na nejnovější díl Need for Speed. V Most Wanted na vás čeká přes 40 rychlých vozů, se kterými svedete nelítostný boj se svými protivníky i policisty. Vládcem silnic se na svých telefonech a tabletech stanete za 64 Kč.

Magicka

Chtěli byste si zahrát nějaké pořádné RPG? S Magickou chybu neuděláte. Čeká na vás rozsáhlá kampaň, kterou můžete hrát sami nebo až s 3 dalšími hráči skrze multiplayer. V roli čaroděje vám hra nabídne při bojích proti zrůdám tisíce kombinací čar a kouzel, takže o zábavu tu nouze nebude. Magicku pořídíte ve slevě za 41 Kč.

The Amazing Spider-Man 2

Pro fanoušky pavoučího muže si Gameloft přichystal slevu na druhý díl oficiální hry o úžasném Spider-Manovi. Vaším úkolem bude z ulic New Yorku vymýtit veškerý zločin. Na hráče čeká také několik unikátních obleků, na které jste ve filmu narazit nemohli. The Amazing Spider-Man 2 je v Obchodě Play k dispozici za 38 Kč.

Sprinkle Islands

Roztomilá hříčka od známého studia Mediocre vás obsadí do role hasiče, který musí vyřešit problém s hořícím vesmírným odpadem a zachránit tak celý svět od zkázy. Celkem na vás čeká 60 úrovní odehrávajících se v několika odlišných prostředích. Nyní můžete ušetřit 50 % a hru si pořídit za 25 Kč.

Terraria

Terrarii mnozí považují za takový 2D Minecraft. Stavění obydlí, výroba zbraní, těžení surovin, boj s monstry a mnohem více vás čeká v této kostičkované hře. Pořídit si ji můžete s 60% slevou za 40 Kč.

Worms 3

Legendární červíci zavítali na Android i se svým 3. dílem. Čeká na vás 27 misí pro jednoho hráče, multiplayer pro hru proti kamarádům, desítky zbraní, sbírání achievementů, i novinka v podobě specializací s rozdílnými schopnostmi. Worms 3 se v Obchodě Play nachází v 60% slevě za 50 Kč.

AppSales

Chcete ještě více slev na zajímavé hry? Vyzkoušejte aplikaci AppSales, kterou jsme pro vás přeložili do češtiny. Každý den nabízí několik nových slev a upozorní vás také na slevy aplikací a her, které byste si chtěli pořídit.

Exit mobile version