Dotekomanie.cz

Klávesnice Fleksy povýšila na verzi 3.0, přibyl nový vzhled a témata [+50% sleva]

Fleksy 3.0 - Ocean Blue

V Obchodě Play se nachází desítky různých alternativních klávesnic, žádná z nich není ale natolik specifická jako Fleksy. Na první pohled velmi jednoduchá klávesnice nabízí pokročilé ovládání pomocí gest, která psaní výrazně urychlují (více v našem podrobném článku). Na backspace nebo mezerník můžete zapomenout,  pro smazání slov stačí např. táhnout prstem po klávesnici zprava doleva. I proto je Fleksy zapsaná v Guinnessově knize rekordů jako klávesnice pro nejrychlejší psaní na dotykovém displeji.

S dnešní majoritní aktualizací na verzi 3.0 se uživatelé mohou těšit převážně na změny v oblasti vzhledu. Byly přidány nové barvičky a animace, hlavní novinkou je však vestavěný „Fleksy Store“ nabízející nová témata. Situaci jako v případě SwiftKey ale nečekejte, Fleksy na „freemium“ model přecházet nehodlá. Celkem dostanete na výběr z 6 nových témat, přičemž majitelé Premium verze dostanou jedno téma zdarma. Nicméně za plnění různých úkolů a sbírání odznáčků můžete dostat nějaká témata za odměnu zdarma.

   

Ještě jste pomocí klávesnice Fleksy nikdy nepsali? Vyzkoušet můžete 30denní verzi zdarma. Při prvním spuštění stačí projít názorným tutoriálem a stáhnout český slovník. Premium verze bez omezení je s příchodem nové aktualizace po omezenou dobu k dispozici s 50% slevou za 40 Kč. Pokud chcete psát pomocí nejrychlejší klávesnice na světě, teď je ta nejvhodnější chvíle pro její koupi.

Exit mobile version