Dotekomanie.cz

Google Launcher najdeme už i na ZTE smartphonech – zatím omezeně

Mnoho výrobců nenabízí čistý Android. Stále ve velké míře razí cestu vlastních modifikací, díky kterým uživatelé získávají funkce navíc. Bohužel v některých případech nemohou využívat jiné možnosti. Například Google Launcher najdeme jen na Nexusech a některých dalších vybraných smartphonech. Nyní se s tímto prostředím budeme setkávat i na zařízeních od společnosti ZTE.

Čínský výrobce oznámil, že již 24. července představí v Hong Kongu smartphone Blade Vec 4G, který bude mít v základu Google Launcher. Tento model se již prodává v Evropě a v Číně, ale bez „nového“ prostředí. Majitelé nedostanou aktualizaci, ale budou si moci stáhnout aktualizovanou verzi Google Vyhledávání, díky kterému budou moci využívat všechny funkce Google Launcheru – dokonce i frázi „Ok, Google“.

ZTE se dále pochlubilo, že 24. července bude představeno ještě jedno prémiové zařízení s Google Launcherem. Nyní si musíme počkat, jestli tento výrobce rozšíří novou strategii na všechny smartphony, nebo se bude jednat o omezenou nabídku.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version