Angry Birds Transformers pro Android a iOS aktualizováno

Angry Birds Transformers pro Android a iOS [aktualizováno]
2014-11-02T15:15:11+02:00
• 30. 10. 2014
1

Aktualizováno 30. 10.

Po několika měsících jsme se dočkali této hry, která byla po nějakou dobu omezena jen na vybrané země. Dostupné jsou verze pro Android a iOS.

logo-app Angry Birds Transformers Rovio Mobile Ltd. Zdarma ANDROID logo-app Angry Birds Transformers Developer Zdarma iOS

Aktualizováno 24. 7.

Před měsícem jsme se dozvěděli, že herní vývojářské studio Rovio připravuje další pokračování Angry Birds, tentokrát s podtitulem Transformers. Dnes byla publikována první upoutávka. Bohužel datum vypuštění hry nebylo stanoveno.

Původní článek 16. 6.

Rovio teprve před pár dny vydalo nejnovější pokračování své nejslavnější série Angry Birds, a sice Angry Birds Epic, a už se objevují zmínky o další hře. Rovio bude tentokrát spolupracovat se společností Hasbro, která je zodpovědná mimo jiné za sérii komiksů, animovaných seriálů a filmů Transformers, na zcela nové hře, která bude kombinací právě Angry Birds a Transformers.

angry birds transformers

Hasbro již dnes vyrábí hračky na motivy Angry Birds, spolupráce těchto dvou společností tedy není nic neobvyklého, ale nyní rozšířili spolupráci i na novou hru.

Bohužel zatím není známo, jak bude tato hra vypadat, zdali bude vycházet ze zavedeného herního systému většiny Angry Birds her, nebo zda-li se bude jednat o něco nového, jako tomu bylo v případě Angry Birds Epic. Podobná spolupráce Rovia s filmovými společnostmi není nijak nezvyklá, již v minulosti vydalo hry na motivy některých filmů, příkladem budiž Angry Birds Star Wars a Rio, a dá se tedy očekávat, že se bude jednat o další klasické Angry Birds, kde pomocí praku sestřelujete nepřátelská prasata.

Zdroj: thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jan Polášek

Technologický nadšenec, fanoušek Googlu a jeho služeb, milovník čistého Androidu bez nadstaveb, začínající webový vývojář a politickým smýšlením libertarián.

Komentáře

Honza Koliba

24. 7. 2014, 19:38

FREEMIUM FOR PRESIDENT!

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat