Dotekomanie.cz

ZTE představilo V5 Red Bull

Výrobce ZTE má kromě své běžné nabídky smartphonů i modelovou řadu Nubia, která se řadí spíše mezi ty prémiové. Nyní jsme se dočkali podkategorie, kde zatím najdeme jen jedno zařízení. Jmenuje se ZTE V5 Red Bull.

Vzniklo ve spolupráci se společností, jenž je známá svým energetickým nápojem Red Bull. Dalo by se tedy říci, že se jedná o čínsko-rakouský smartphone. O této novince se nějakou dobu spekulovalo a mohli jsme si myslet, že bude lákat jen na známou značku. Avšak zaujme i samotnou cenou, která se zastavila na ceně 799.99 yuanů, což je v přepočtu přibližně 2 600 Kč.

Smartphone ZTE V5 Red Bull je prozatím dostupný jen pro čínský trh. Dá se předpokládat, že se dostane i do Evropy. V základu tento model nabízí 5palcový displej s HD rozlišením, nad kterým se nachází 5MPx kamerka. Na zádech je 13MPx foťák a baterie o kapacitě 2400 mAh. Systém Android byl vybaven o nadstavbu Nubia UI 2.0.

Levnější model za výše zmíněnou cenu dále nabídne 1 GB RAM a 4GB interní úložiště s možností rozšíření o microSD kartu. Vyšší model je vybaven 2 GB RAM a 8GB úložištěm – zde cena stoupla na 999 yuanů (cca 3 200 Kč).

U obou variant zajišťuje výkon Qualcomm Snapdragon 400 MSM8928 se čtyřmi jádry, která jsou taktovaná na hodnotu 1,6 GHz. V oblasti konektivity najdeme podporu LTE a objeví se i varianta se dvěma sloty na SIM karty.

Zdroj: gizchina.com

Exit mobile version