Dotekomanie.cz

Samsung Galaxy K zoom oficiálně představen

Samsung v několika posledních týdnech lákal na tiskovou konferenci, kde měl představit nové zařízení zapadající do rodiny Galaxy. V dnešních časných hodinách místního času byla vydána tisková zpráva odhalující novinku Samsung Galaxy K zoom.

Jedná se o fotomobil vycházející z nejnovějšího top modelu Galaxy S5. V tomto případě došlo na změnu značení – místo očekávaného S5 nyní máme písmeno K. Samozřejmě nezapomněl doplnit slovíčko „zoom“, aby bylo jasné, že se jedná o smartphone zaměřený na fotografické schopnosti.

Můžeme si všimnout, že design vychází ze současného trendu – například na zádech najdeme úpravu povrchu, jako je u Samsungu Galaxy S5.

Největší výhodou Galaxy K zoom je samozřejmě jeho zadní foťák. Ten získal optiku umožňující desetinásobný zoom a nezapomnělo se na optickou stabilizaci obrazu. Byl použit snímač s 20,7 megapixely a konkrétně se jedná BSI CMOS senzor. Vše je doplněno o xenonový blesk.

Samsung nezapomněl na dodatečné softwarové funkce, jako jsou přednastavené filtry či módy, Selfie Alarm na pořizování autoportrétů a další. Ve výbavě najdeme i aplikace v podobě S Health, Ultra Power Saving Mode atd.

Specifikace Galaxy K zoom

Na trh by se měl dostat do konce června za blíže nespecifikovanou cenu.

Exit mobile version