Dotekomanie.cz

iOS 8 na nových screenshotech naznačuje brzký příchod iWatch

Úniků iPhonu 6 bylo již nespočet a ohledně nového iOS 8 jsme v minulosti také psali. Na internet se ale dostaly další screenshoty, které jen potvrzují dosavadní informace. První snímek níže zachycuje iPhone 5s s betaverzí iOS 8. Jak lze pozorovat, vidíme spoustu nových aplikací.

Jednou z nich je například Healthbook, o němž jsme se již dozvěděli v minulosti velmi podrobné informace. iTunes Rádio získává dle spekulací svoji aplikaci a Game Center naopak ze systému mizí. Dalšími aplikacemi jsou Preview a TextEdit známé z počítačů Mac. Ty od posledního úniku dostaly novou ikonku. Nejzajímavější je ale asi přítomnost aplikace Watch utility. Ta by mohla totiž zprostředkovávat komunikaci právě mezi iPhonem a chytrými hodinkami iWatch. Pokud jsou snímky pravé, tak se musíme představení hodinek  iWatch dočkat již na WWDC, které proběhne v červnu. Tam totiž bude nová verze iOS 8 představena.

Mimo to na screenshotech můžeme vidět aplikaci Tips, kde budou nejspíše různé tipy a triky k používání. Změny se dočkala také ikonka Safari, která je nově celá modrá. Snímek obrazovky níže dle rozestupu ikonek pochází pravděpodobně z nového iPhonu 6 s větší úhlopříčkou.

Zdroj: redmondpie.com

Exit mobile version