Dotekomanie.cz

Google nepřímo potvrzuje příchod Androidu 4.4.3 [aktualizováno]

Aktualizováno 20. 4.

Původně jsme očekávali, že se nová verze Androidu začne prvně šířit v rámci Nexusů u operátora Sprint. Ten ale ke konci týdne stáhl původní zprávu. Google do této chvíle nijak nenastínil, kdy bychom mohli očekávat Android 4.4.3. Avšak v rámci aktualizace Google Edu Device Setup potvrzuje existenci této verze. Informace se objevila v seznamu novinek této aplikace. Zřejmě během několika dnů nebo pár týdnů dojde k uvolnění nového Androidu.

Aktualizováno 14. 4.

Původní spekulace se potvrzují a první zařízení dostávají aktualizaci na Android 4.4.3. Konkrétně se tak děje u amerického operátora Sprint, kde se dočkali majitelé Nexusu 5. Verze KTU84F by se následně mohla objevit u dalších zařízení. Oficiální informace potvrzují, že v Androidu 4.4.3 jsou pouze opravy chyb a Google nijak nepozměnil design. Zřejmě si nechává zásadní novinky na konferenci Google I/O.

Původní článek 29. 3.

Již delší dobu se objevují nejrůznější náznaky, že se v brzké době dočkáme aktualizace Androidu. Konkrétně by se mělo jednat o verzi 4.4.3, která přinese zejména opravy chyb.

Jednou z nich je například problém spojený s procesem „mm-qcamera-daemon“, který občas způsobuje přílišné zatěžování procesoru. S tím bylo spojené vybíjení baterie. Další opravy se budou týkat konektivity, správy napájení displeje, grafu přenesených dat, HDR režimu u focení atd. Seznam obsahuje nejrůznější opravy a vylepšení. I tak nemusíme očekávat, že bychom se dočkali nové funkce nebo vyladění designu.

Web AndroidPolice, který přináší tyto souhrnnější informace, dodává, že klidně tato aktualizace může být přeskočena. Pak by došlo k zahrnutí do vyšší verze systému. Na druhou stranu se můžeme dočkat Androidu 4.4.3 ještě před vývojářskou konferencí Google I/O. Následně by mohlo dojít na uvedení další zásadnější verze systému.

Existenci Androidu 4.4.3 potvrzuje snímek obrazovky, který byl zaslán výše jmenovanému webu. V tomto případě se jedná jen o testovací verzi podle písmene T v čísle sestavení (poslední položka na obrázku). Nyní si musíme počkat, co Google udělá.

Zdroje: gsmarena.com, androidcentral.com

Exit mobile version