Dotekomanie.cz

Nádherné koncepty aplikací pro Moto 360/Android Wear

Zanedlouho se na trhu objeví první modely chytrých hodinek, které budou obsahovat nový Android Wear. Již nyní víme o dvou modelech, které se budou pokoušet zaujmout zákazníky. Jedná se o Motorola Moto 360 a LG G Watch.

Právě první zmíněný model zaujal nejen naše čtenáře. Po designové stránce byly hodinky přijaty nadmíru kladně, ovšem bude záležet na konečné ceně a dostupnosti. Než se dostanou na trh, zřejmě někdy v létě, tak bude existovat dostatek aplikací díky uvolněnému SDK pro vývojáře. To zajisté napomůže v konkurenčním boji s jinými výrobci, kteří nepoužívají Android Wear.

Mezitím se do práce pouštějí designéři, který ukazují, jak by mohly aplikace vypadat na kulatém displeji hodinek Moto 360. Zde je několik konceptů, jak by mohly vypadat aplikace na Moto 360.

 

Při rozkliknutí uvidíte animaci:


Každý si bude moci přizpůsobit hodinky a zřejmě vzniknou aplikace pro vytváření vlastního designu. Příkladem ze systému pro smartphony by mohla být aplikace Make Your Clock Widget od českého vývojáře – třeba se dočkáme verze pro hodinky.

Další ukázky najdete na webu TheTechBlock.com, kde jsou dokonce hodinky s Flappy Bird.

Exit mobile version