Dotekomanie.cz

Cyberlink vydává PhotoDirector pro tablety s Androidem

Pokud vám název Cyberlink něco říká, asi jste se již v minulosti setkali s produkty této firmy ve svém počítači. Společnost se proslavila svým PowerDVD, která byla pro operační systém Windows a později také pro Android. Nyní jsme se dočkali aplikace PhotoDirector.

PhotoDirector je k dispozici pro tablety s operačním systémem Android. Jedná se o aplikaci pro úpravu vašich obrázků a fotografií. K dispozici jsou běžné funkce jako nastavení vyvážení bílé barvy, možnost přidání různých efektů nebo úprava jasu fotografie. Kromě toho však aplikace přichází také se zajímavými funkcemi. Jednou takovou je například inteligentní odstranění objektů z fotografie. To funguje jednoduše tak, že prstem označíte objekt, který chcete ze své fotografie odstranit a následně potvrdíte volbu. O zbytek se postará již sama aplikace. V bezplatné verzi aplikace budete mít možnost odebírat pouze omezený počet objektů. PhotoDirector nabízí také rychlou úpravu portrétů.

  

Další funkce jsou pak již podobné jako u ostatních konkurenčních produktů. Aplikace je dostupná na Google Play zdarma. K dispozici je za 100 korun také plná verze. S tou se vám v aplikaci nebudou zobrazovat reklamy, budete mít možnost ukládat obrázky v rozlišení až 2560 x 1920 a aplikace umožní odebírat jakékoliv množství objektů z obrázku.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version