Google nepřímo potvrzuje příchod Androidu 4.4.3 aktualizováno

Google nepřímo potvrzuje příchod Androidu 4.4.3 [aktualizováno]
2014-04-20T22:40:05+02:00
• 20. 4. 2014
1

Aktualizováno 20. 4.

Původně jsme očekávali, že se nová verze Androidu začne prvně šířit v rámci Nexusů u operátora Sprint. Ten ale ke konci týdne stáhl původní zprávu. Google do této chvíle nijak nenastínil, kdy bychom mohli očekávat Android 4.4.3. Avšak v rámci aktualizace Google Edu Device Setup potvrzuje existenci této verze. Informace se objevila v seznamu novinek této aplikace. Zřejmě během několika dnů nebo pár týdnů dojde k uvolnění nového Androidu.

Screenshot_35

Aktualizováno 14. 4.

Původní spekulace se potvrzují a první zařízení dostávají aktualizaci na Android 4.4.3. Konkrétně se tak děje u amerického operátora Sprint, kde se dočkali majitelé Nexusu 5. Verze KTU84F by se následně mohla objevit u dalších zařízení. Oficiální informace potvrzují, že v Androidu 4.4.3 jsou pouze opravy chyb a Google nijak nepozměnil design. Zřejmě si nechává zásadní novinky na konferenci Google I/O.

gsmarena_001 (3)

Původní článek 29. 3.

Již delší dobu se objevují nejrůznější náznaky, že se v brzké době dočkáme aktualizace Androidu. Konkrétně by se mělo jednat o verzi 4.4.3, která přinese zejména opravy chyb.

Screen-Shot-2013-12-09-at-4.37

Jednou z nich je například problém spojený s procesem „mm-qcamera-daemon“, který občas způsobuje přílišné zatěžování procesoru. S tím bylo spojené vybíjení baterie. Další opravy se budou týkat konektivity, správy napájení displeje, grafu přenesených dat, HDR režimu u focení atd. Seznam obsahuje nejrůznější opravy a vylepšení. I tak nemusíme očekávat, že bychom se dočkali nové funkce nebo vyladění designu.

Nexus-5-Hammerhead-Android-4.4.3-KTU83 (1)

Web AndroidPolice, který přináší tyto souhrnnější informace, dodává, že klidně tato aktualizace může být přeskočena. Pak by došlo k zahrnutí do vyšší verze systému. Na druhou stranu se můžeme dočkat Androidu 4.4.3 ještě před vývojářskou konferencí Google I/O. Následně by mohlo dojít na uvedení další zásadnější verze systému.

nexusae0_wm_4.4.3_thumb

Existenci Androidu 4.4.3 potvrzuje snímek obrazovky, který byl zaslán výše jmenovanému webu. V tomto případě se jedná jen o testovací verzi podle písmene T v čísle sestavení (poslední položka na obrázku). Nyní si musíme počkat, co Google udělá.

Zdroje: gsmarena.com, androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Michal Navratil

14. 4. 2014, 23:26

jesnu zasadni chybu bezatkneopravil, tou je chybejici tabletove rozhrani, tp co je ted je hnus na zbliti!!!

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat