Samsung Gear Fit – konečně s vertikálním zobrazením aktualizováno

Samsung Gear Fit – konečně s vertikálním zobrazením [aktualizováno]
2014-04-08T12:40:13+02:00
• 8. 4. 2014

Aktualizováno 8. 4.

Hned po představení Gear Fit se objevila videa zachycující novinku v praxi. Mohli jsme si všimnout, že většina redaktorů měla trochu problém se sledováním displeje, který nabízel jen horizontální zobrazení informací. Jednalo se o tak trochu nešťastné řešení, jelikož většina uživatelů bude tento náramek používat (sledovat) jako běžné hodinky.

Nyní se objevily fotografie z obchodu v Jižní Koreji, kde můžeme vidět upravenou verzi Gear Fit. Nově se informace zobrazují na displeji vertikálně. Rozhodně se jedná o pohodlnější způsob.

gear-fit-vertical-orientation-2 gear-fit-vertical-orientation

Zatím se neví, kdy se tato změna prostřednictvím aktualizace dostane do všech náramků Gear Fit.

Gear 2 (Neo) a Gear Fit – česká cena nepotěší

Původní článek 24. 2.

Samsung představil na akci Samsung UNPACKED v rámci veletrhu Mobile World Congress kromě nové vlajkové lodě Galaxy S5 také fitness náramek. Ten se jmenuje Samsung Gear Fit a disponuje dokonce svým vlastním displejem, čili poslouží i jako hodinky.

Gear_Fit_Group

Základem celého zařízení je tedy 1,84 palcový zakřivený Super AMOLED  displej s rozlišením 432×128. Zařízení funguje jako krokoměr, dále měří váš srdeční tep, délku spánku a také obsahuje stopky a časovač. Krom toho vám Gear Fit dokáže zasílat notifikace z vašeho telefonu  (SMS, hovory, e-mail, další aplikace). Tento chytrý náramek dále disponuje ochranou proti prachu a vodě s certifikací IP67, Bluetooth 4.0 LE, akcelerometrem, gyroskopem a čidlem pro měření srdečního tepu.

Celkové rozměry činí 23.4 x 57.4 x 11.95 mm a hmotnost 27g. Baterie o kapacitě 210 mAh slibuje výdrž 3-4 dny. Samsung Gear Fit budou k dostání v průběhu dubna za zatím nespecifikovanou cenu ve dvou barevných variantách – oranžové a černé.

Gear_Fit_Black_01 Gear_Fit_Black_02

Gear_Fit_Orange_04 Gear_Fit_Orange_05

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat