Dotekomanie.cz

LG G Pro 2: odhalen v AnTuTu

Pro změnu tentokrát benchmark AnTuTu odhaluje další připravovanou novinku od společnost LG. V zahraničních médiích několikrát propírané téma kolem modelu s názvem G Pro 2 nepřinášelo žádné podstatné informace, týkající se alespoň jeho základní výbavy. To nyní konečně rozuzluje provedený test v benchmarku, který odkrývá zřejmě nejpodstatnější parametry.

LG G Pro 2 nabídne 6palcový displej s Full HD rozlišením poháněný čtyřjádrovým procesorem Snapdragon 800 (Krait 400) dosahující na frekvencí 2,26 GHz. Hardwarová stránka dále zahrnuje grafický čip Adreno 330 spolu s 3GB operační pamětí RAM. Konstrukci také doplní přední 2MPx kamerka a 13megapixelový fotoaparát na zádech. Systém se dočká předinstalovaného Androidu ve verzi 4.4 KitKat.

Po spojení těchto specifikací s dříve uniklými fotografiemi je pravděpodobné, že půjde o zvětšenou a vylepšenou verzi neboli phablet vycházející z nynějšího modelu G2, který byl na mobilním trhu zastíněn velmi blízký Nexusem 5. Snímky z benchmarku počítají se dvěma verzemi, kde F350L/F350K zakoupíte pouze v domovské zemi a D837 bude k dispozici celosvětově. Tiskovou konferenci, kde by mělo proběhnout oficiální představení, má jihokorejský výrobce naplánovanou už na 13. února.

Zdroj: gforgames.com

Exit mobile version