Dotekomanie.cz

Huawei B199: čínská novinka střední třídy

Společnost Huawei přichystala ve svém portfoliu výměnu jednoho modelu za o něco lépe vybavenější zařízení oproti předchůdci. Tentokrát přichází na řadu model s označením A199, který nahradí novinka nesoucí označení B199. Parametry jej zařadí do vyšší střední třídy chytrých telefonů, kde zároveň čeká dostatek konkurentů. Nicméně o posledním slovu rozhodnou prodeje, které v tomto případě budou probíhat pouze v domovské Číně a přilehlém okolí.

Huawei B199 byl v čelní části vyplněn 5,5palcovým displejem s HD rozlišením a 5megapixelovou kamerku pro uskutečnění videohovorů. Hardwarová stránka zahrnuje čtyřjádrový procesor od Snapdragonu taktovaný na 1,6 Ghz, 2GB operační paměť RAM spolu s 16GB interní pamětí na vlastní data, kterou je možné dále rozšířit pomocí paměťové microSD karty.

Ve zbývajících specifikacích si zaslouží vyzdvihnout 13megapixelový fotoaparát, baterii o velikosti 3 000 mAh anebo funkce dual-SIM s podporou sítí CDMA/GSM. V prodeji model B199 lze očekávat už 20. ledna za cenu v přepočtu 6 647 Kč bez daně a dalších poplatků.

Zdroje: engadget.com, vmall.com

Exit mobile version