Chytré hodinky MetaWatch: design a materiál na jedničku

Chytré hodinky MetaWatch: design a materiál na jedničku
2014-01-08T08:00:30+02:00
• 8. 1. 2014

Společnost MetaWatch odhalila společně s Frankem Nuovo dlouho očekávané chytré hodinky s názvem Meta. Desingovou stránku zastřešoval původně vedoucí projektant luxusních zařízení Vertu a jeho cílem bylo navrhnout takové hodinky, které budeme moci nosit při každé příležitosti. Zapomenout můžeme na levné plasty, jelikož zařízení má řemeslné zpracování, tělo z nerezové oceli a náramek z pravé kůže. Tomu odpovídá i jejich celá filozofie, nazývající se Umění na první pohled.

MetaWatch

Chytré hodinky Meta nenavazují na předchozí pokusy společnosti MetaWatch, ani se nesnaží kopírovat úspěšné hodinky Pebble, kterým je vytýkán levně vypadající plast. Designér Frank Nuovo o hodinkách Meta říká, že na zápěstí drží dobře, jsou pohodlné na nošení a očekávat je lze v různých vzorech nebo barevných provedeních.

Hodinky oproti svým předchůdcům mají nový displej s lepším rozlišením, který má větší kontrast, což zaručuje mnohem větší čitelnost například i v jasném prostředí. Nicméně u něj stále platí využití technologie e-inkoustu, a to přinejmenším znamená stále větší výdrž ve srovnání s ostatními výrobci. Uvnitř můžeme očekávat vylepšenou verzi platformy MetaWatch doplněnou o doposud neupřesněné funkce.

Závěrem co se týče oficiální ceny – na ni si budeme muset počkat někdy do jara, kdy by měl prodej odstartovat prostřednictvím internetového obchodu Best Buy.

Zdroje: techcrunch.com, metawatch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat