Dotekomanie.cz

Humble Bundle 8 nabízí 9 multiplatformních her pro PC a Android [aktualizováno]

Aktualizováno 24. 12.

Osmá série se dočkala rozšíření. Nyní zde najdete celkem 9 her, ale ty získáte, když zaplatíte více jak 4.25 dolaru (v době psaní aktualizace). K tomu navíc dostanete 7 soundtracků z her jako bonus.

Nové hry:

Tento balík můžete vyhrát v naší vánoční soutěži.

Původní článek 18. 12.

Poslední nabídka v tomto roce Humble Bundle je zde. Nyní potěší milovníky multiplatformních her a zejména majitele zařízení s Androidem.

Průměrná cena v době, kdy tento článek píši, dosahuje zhruba 3,80 dolarů (cca 77 Kč). V případě, že zaplatíte více než tuto částku, budete moci získat celkem 6 zajímavých her. Jedná se konkrétně o následující tituly:

Svoji premiéru mají pro vlastníky zařízení s Androidem hry Gemini Rue a AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! for the Awesome. Druhý titul Gemini Rue je dostupný již delší dobu pro majitele iOS. Little Inferno je dobře známý majitelům Wii U. Ani ostatní hry však nejsou v Google Play delší dobu. Hero Academy spatřila světlo světa v říjnu letošního roku. Anomaly 2 se v obchodu objevila o měsíc později. Jack Lumber si mohou uživatelé Androidu užívat již od července a z uvedené nabídky je nám k dispozici nejdéle.

Celková cena, kterou byste za hry na Google Play zaplatili, několikanásobně cenu přesahuje, a proto se vyplatí do této nabídky investovat. Pokud vám zmíněné hry nic neříkají, můžete se podívat na dostupné video, které má za úkol tituly přiblížit. A v případě, že vás nabídka zaujala, můžete navštívit internetové stránky, kde hry zakoupíte.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version