Chystá se Final Fantasy VI pro Android

Chystá se Final Fantasy VI pro Android
2013-12-25T08:00:24+02:00
• 25. 12. 2013

Final Fantasy zajisté není třeba připomínat. Brzy bychom se mohli dočkat této herní klasiky i na přístrojích s operačním systémem Android. Konkrétně se má jednat o titul Final Fantasy VI.

Na YouTube se objevil první trailer této hry. V něm se můžeme seznámit s tím, jak by hra měla vypadat. Všimnout si můžeme klasického grafického zpracování, na které fanoušci rozhodně budou pohlížet s nostalgií. Square Enix slibuje, že bychom se mohli dočkat zveřejnění hry v průběhu letošní zimy. Prozatím to vypadá tak, že si budeme muset počkat až do nového roku. Pravděpodobně se budeme muset smířit i s tím, že hra bude dostupná nejdříve pro fanoušky v Japonsku.

Konkrétní cenu této novinky zatím nevíme. Můžeme však předpokládat, že bude velice podobná hrám, které Square Enix doposud vydalo. Novinka by se  mohla v Google Play pohybovat s cenovkou od 10 dolarů (200 Kč). To rozhodně není málo peněz. Výměnou za to ale dostanete hodiny zábavy a zavzpomínáte na staré časy s touto herní klasikou. A pokud byste dostali chuť si zahrát již dříve vydané tituly, můžete si je zakoupit již nyní.

logo-app FINAL FANTASY SQUARE ENIX Co.,Ltd. 3,35 US$ ANDROID logo-app FINAL FANTASY II SQUARE ENIX Co.,Ltd. 3,35 US$ ANDROID logo-app FINAL FANTASY III SQUARE ENIX Co.,Ltd. 5,86 US$ ANDROID logo-app FINAL FANTASY IV: AFTER YEARS SQUARE ENIX Co.,Ltd. 7,54 US$ ANDROID logo-app FINAL FANTASY V SQUARE ENIX Co.,Ltd. 7,54 US$ ANDROID

 

Zdroj: phandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat