Dotekománie doporučuje #22 – AppSales

Dotekománie doporučuje #22 – AppSales
2013-12-28T11:50:25+02:00
• 28. 12. 2013

Pokud patříte mezi uživatele, kteří aplikace poctivě kupují v Google Play obchodě, jistě vás potěší dnešní výběr. S touto aplikací vám již neunikne ani jedna sleva.

unnamed_result

 

Manuální vyhledávání zlevněných položek je poněkud zdlouhavé a již delší dobu je v Obchodě Play ke stažení AppSales aplikace, která má za úkol, hlídat slevy za vás. Rozhodně jde o velmi dobrý projekt, který má své místo mezi lidmi, kteří za aplikace platí. AppSales nabízí velmi jednoduché rozhraní, ve kterém se vyzná opravdu každý. Již při prvním spuštění budete vědět dle přehledného menu, co máte dělat.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

Pokud vás nějaká aplikace ve slevě zaujme, jednoduše jí klepnutím vyberete. Po tomto kroku se zobrazí přehledná tabulka např. s historií ceny. Dále můžete vidět, kolik lidí tuto aplikaci mělo přidanou mezi sledovanými, což mnohdy může vypovídat o popularitě dané aplikace. Mezi informacemi nalezneme popis aplikace, který je stažen přímo z obchodu Play.

unnamed (4)_result unnamed (6)_result

Za naprosto skvělou a nezbytnou funkci lze označit tzv. watchlist – seznam hlídaných aplikací, umožŇuje uživateli vyhledat aplikace, za které je ochoten zaplatit, ale až ve chvíli, kdy jsou ve slevě. Není nic jednoduššího než si danou aplikaci vybrat, přidat a jen čekat, než za nějakou dobu bude aplikace ve slevě. AppSales vás upozorní notifikací v liště, která vyskakuje opravdu jen ve chvílích, kdy je něco zlevněno.

Ochuzeni nezůstanou ani uživatelé tabletu. Tabletové rozhraní se mi ovšem nezdá lepší, než v telefonu, i když je tomu často opačně.

unnamed (1)_result

unnamed_result

Aplikace prošla za svou dobu mnohými změnami. Ty jsou převážně k dobrému a v tuto chvíli nemám k aplikaci žádnou výtku. Na závěr – vše je zcela zdarma :)

logo-app AppSales ts-apps Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat