Dotekomanie.cz

Dotekománie doporučuje #15 – PushBullet

Znáte to, potřebujete nutně rychle otevřít odkaz v telefonu, ale jeho přepisování z PC by zabralo mnoho času. K takovýmto situacím existuje aplikace, která vše urychlí a zjednoduší. Autorem je tým Pushbullet Inc.

PushBullet má za úkol vám usnadnit přenášení příliš dlouhých odkazů,  dlouhých textů nebo souborů z počítače rovnou do vašeho telefonu. Lze ji dokonce označit za aplikaci, kterou budete používat každý den.

Vše funguje naprosto jednoduše, pokud chceme poslat zkopírovaný odkaz z vašeho počítače, je nutné se přihlásit pomocí účtu Google na stránkách www.pushbullet.com, kde navolíte váš přístroj, vložíte odkaz a kliknete na tlačítko push it!. V tomto momentě se okamžitě na vašem telefonu objeví odkaz v notifikační liště, se kterým si již můžete dělat, co je libo.

Skvělou vlastností je také možnost zobrazení již zaslaných odkazů a textů. I s těmi máte samozřejmě možnost pracovat, jelikož jsou nadále uloženy v paměti, pokud již zobrazovat starší texty nechcete, jednoduše je  lze smazat.

PushBullet umožnuje zasílání i v opačném směru, tedy z vašeho telefonu do počítače.

Aplikace je bohužel dostupná pouze pro Android, což je jistě škoda, jelikož by si našla své zastoupení i u iOs a WP uživatelů. V Google Play se nachází naprosto zdarma bez žádných dalších in-app poplatků apod. Proto si myslím, že určitě stojí za vyzkoušení.

Exit mobile version