Dotekomanie.cz

Blu Life Pro: Světově nejtenčí HD telefon s 5 palci

Na mobilním trhu se můžeme setkat s již několika výrobci, kteří si k vybraným modelům v portfoliu dovolili dát nálepku světově nejlepší a dalším takovým producentem je americká společnost Blu. Jejich novinka s názvem Life Pro vyčnívající z davu svojí tloušťkou těla protentokrát dostala označení nejtenčí chytrý telefon s 5palcovým HD displejem na světě.

Přední část modelu Life Pro vyplňuje 5palcový IPS OGS displej s hustotou pixelů 293 ppi a s rozlišením 720 x 1280 pixelů. Měli bychom se těšit na dobré pozorovací úhly či minimální ztrátu intenzity barev díky technologii Blu Infinite View a Nex Lens Technologies. Výkon zajišťuje čtyřjádrový procesor od neupřesněného výrobce s frekvencí 1,5 GHz, grafický čip PowerVR SGX554, 1GB operační paměť RAM a 16GB vnitřní paměť.

Tělo s pouhou 6,98mm tloušťkou na hliníkových zádech nese 2500mAh baterii společně s 12megapixelovým fotoaparátem a přisvětlovací LED diodou. Mezi ostatní specifikace lze zařadit přední 5MPx kamerku pro videohovory, operační systém Android 4.2 Jelly Bean, Bluetooth 4.0 nebo podporu WiFi.

Nakonec se Blu Life Pro má objevit v prodeji během několika následujících týdnů a to například i u Amazonu, kde prodejní cena dosáhne na hranici 299 dolarů (tj. v přepočtu 6 022 Kč bez daně a dalších poplatků za pořízení).

Zdroje: phandroid.com, bluproducts.com

Exit mobile version