Aplikace Firmy.cz pro Android a iOS

Aplikace Firmy.cz pro Android a iOS
2013-11-14T15:53:21+02:00
• 14. 11. 2013
2

Další z portálů spadající pod Seznam.cz dostává svou vlastní aplikaci. Tentokrát se jedná o Firmy.cz, přičemž novinka je dostupná pro Android a iOS. Jedná se o velice jednoduché aplikaci bez jakékoliv možnosti nastavení nebo vlastního přizpůsobení.

Hned po spuštění je vám nabídnut seznam různých odvětví – od kadeřnictví až po autoservis. Aplikace vám nabídne podniky, které jsou nejblíže k vaší poloze. Pokud chcete vyhledat nějakou firmu na jiné adrese, stačí jen kliknout na předdefinovanou polohu (nebo na červený balónek) a následně ji změnit. Našeptávač vám pomůže v rychlejším určení.

2013-11-14 14.40.07 2013-11-14 14.41.07 2013-11-14 14.40.24 2013-11-14 14.46.29

Firmy.cz nabízí více jak 600 000 podniků, přičemž můžete pomoci i s úpravou informací. Pokud u nějaké společnosti chybí fotografie, můžete ji jednoduše vyfotit a zaslat. Samozřejmě lze dát i podnět na úpravu informací.

Dle Jana Pinkase se máme těšit na vylepšenou verzi, která se nyní připravuje. Bude uvolněna společně s novou podobou webových stránek firmy.cz během příštího roku.

logo-app Firmy.cz Seznam.cz, a.s. Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

John Malkowitz

26. 11. 2013, 22:29

Na první pohled ambiciózní projekt, který přišel 3 dny po své konkurenci a i když disponuje poměrně velkou databází, tyto kontakty jsou neprověřené a někdy jsou i 4 firmy pod stejným majitelem (a někdy už ani neexistující) registrované na stejném místě. Odtud to číslo – 600.000! :) K čemu je člověku aplikace, která například namísto na camping Jiskra v Harrachově ukazuje na kostel, popřípadě hřbitov za ním? Pochopitelně nejde o jediný případ, kdy se automat utnul, některé firmy mají rozptyl až kilometr od jejich skutečné pozice. Takže, hledej Šmudlo a neříkej, že jsou ty pobočky prověřené! :)

Michal Kloudl

31. 12. 2013, 0:10

JJ mám bohužel tu stejnou zkušenost. Právě přesnost míst mě dost trápila. Já používám taky aplikaci PrimaPoint.cz, která je síce derivát katalogu ale z pohledu navigačního a přesností pro lepší. Má to celkově hezčí vzhled a vše kolem a super je propojení účtu mezi webem a mobilní platformou. Funkce kterou osobně moc kvituji je možnost přidat si místo mezi oblíbené. No mrkni sám na http://www.primapoint.cz zatím super. Snad neusnou na vavřínech. Dost mi tam chybí možnost používat plnou funkčnost třeba přes facebook. No uvidíme.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat