Dotekomanie.cz

Xiaomi a Lenovo míří do Česka a CZC.cz

Značky Xiaomi a Lenovo, které v poslední době sbírají úspěchy v mezinárodním měřítku a především v domovské Číně, zavítají také do českého internetového obchodu CZC.cz. Zpráva oznámena koncem týdne oznamuje zařazení zařízení zmíněných značek do nabídky, a to v české verzi s dvouletou zárukou i přesto, že v běžném mezinárodním prodeji dostanete pouze jeden rok.

Ačkoliv českých fanoušků není mnoho, modely od obou výrobců se mohou pyšnit výborným poměrem ceny a výkonu, což potvrzuje mnoho odborníků a majitelů po celém světě. Momentálně je možné si telefony předobjednat, přičemž první kusy budou skladem už koncem příštího týdne.

„Telefony převádíme do české verze automaticky bezplatně a hlavně vyvíjíme speciální systém pro češtinu v těchto mobilech. Díky tomu můžeme eliminovat možné chyby a brzy nabídneme i updaty na tato zařízení. Chytré telefony těchto značek nabízí i zařízení pro dvě SIM karty či odolné outdoorové modely,“  řekl marketingový ředitel CZC.cz Marek Šalanda.

V nabídce narazíte, jak na aktuální vlajkovou loď Xiaomi, model Mi3, tak i na předchozí méně výkonné modely. Od společnosti Lenovo se můžete těšit na jejich prozatím nejvýkonnější telefon s názvem K900, který je například poháněný procesorem Atom od Intelu.

„Uplynulý týden se v médiích objevila zpráva, že čínský Xiaomi prodal prvních 100 000 modelů nového telefonu HongMi za dvě minuty a pět sekund. Tato značka se velmi rychle stala jedním z pěti největších výrobců na čínském trhu, což mluví samo za sebe,“ dodal Marek Šalanda závěrem.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version