Dotekomanie.cz

Samsung vytvořil sociální síť pro S Pen

Na světě existuje velké množství sociálních sítí, přičemž jen některé se stanou opravdu oblíbenými a rozšířenými. Základem každé z nich je mobilní verze, kde se klade důraz na jednoduché používání, přičemž je důležité i rychlé šíření bez většího omezení. Nikdo by ale nečekal, že by si výrobce smartphonů a tabletů vytvořil vlastní sociální síť. Samsung je ale výjimkou – představil PEN.UP.

Skoro by se dalo říci, že se jedná o takový Instagram, ale jeho cílení je specifické. Samotná aplikace je určena jen pro zařízení se stylusem od Samsungu. Tudíž ji mohou využívat jen majitelé smartphonů a tabletů série Note. Hlavním artiklem pro sdílení jsou výtvory za pomocí S Pen. Tudíž vaše díla sdílíte s ostatními. Dochází zde k hodnocení jednotlivých výtvorů, přičemž můžete sledovat i aktivitu jiných uživatelů. Najdeme zde také tématické skupiny.

Tímto krokem Samsung dává najevo, že sérii Note bere zcela vážně a nechce usnout na vavřínech. Ovšem na druhou stranu PEN.UP se nikdy nestane rozšířenou sociální sítí, jelikož vše záleží na tom, jestli máte vhodné zařízení a jestli se vám chce skrze specifický kanál něco sdílet.

Zdroj: engadget.com

Exit mobile version