Dotekomanie.cz

Google Mapy pro Android ve verzi 7.3

Včera Google uvolnil aktualizaci aplikace Google Mapy pro Android. Samotné číslo verze povýšilo ze 7.2 na 7.3, přičemž změn je několik. V první řadě se jedná o designové novinky, ale nezapomnělo se také na funkce. V tuto chvíli nemáme k dispozici kompletní seznam změn, ale první se daly vypozorovat.

Web Android Police odhaluje některé z nich. V první řadě si můžeme všimnout, že Google začal trochu šetřit místem u nových karet, které se zobrazují při plánování trasy.

7.3 vs. 7.2

Další novinka se týká recenzí, kde jsou nyní navíc dvě otázky, které na vás vyskočí, když budete chtít odejít z rozepsané recenze nebo hodnocení.

Další změna se týká navigace, ale je ukryta v notifikační liště. Zde se objevuje nově více informací než před tím. Původně jsme měli k dispozici celkem jednoduchý popis, ale nyní tu máme údaje o délce trvání trasy nebo času příjezdu do cíle.

Tohle je kompletní seznam známých viditelných změn, ale došlo se také na to, že Google Mapy nyní obsahují kód pro Google Analytics. Ten slouží pro sledování používání aplikace, z čehož Google získá přesnější data. Došlo i na modifikace u reklam a bylo přidáno několik ikon, které se nyní nemusí stahovat ze serveru.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version