Dotekomanie.cz

Nové Osmisměrky pro Android jsou skvělou příležitostí, jak zahnat chvíli nudy

Osmisměrky se vedle křížovek a sudoku řadí mezi nejpopulárnější hlavolamy, svědčí tomu i jejich rozšířenost v novinách a časopisech. V dnešní době chytrých telefonů a tabletů již ale pro některé uživatele nemusí být papírové luštění zrovna praktické. Uvědomil si to i začínající český vývojář Ondřej Zezula, jehož nová hra Osmisměrky se nedávno objevila na Google Play.

Osmisměrky nabízí celkem tři herní režimy – Tajenku, Časovku a 15s. Troufám si tvrdit, že luštění tajenek si každý hned zamiluje, celkem totiž nabízí přes 100 zajímavých citátů od slavných osobností. Na úvod každý dostane balíček s 10 tajenkami k vyluštění, zbylé 4 balíčky si lze však odemknout za příjemných 40 Kč, jeden balíček potom za 20 Kč. Citáty zde najdete jak od antických Řeků a Římanů, tak i od známých spisovatelů a filozofů.  Připlatit si rozhodně stojí za to.

Zbylé dva herní režimy také neztrácejí na zábavnosti. V Časovce dostanete za úkol vylušit náhodně sestavenou osmisměrku na čas, v režimu 15s pak máte na nalezení jednoho slova pouhých 15 sekund. Velkou výhodou hry je i podpora Google Play Games, své dosažené výsledky tak snadno můžete porovnávat se svými přáteli na Google+.

Nové Osmisměrky pro Android rozhodně stojí za vyzkoušení, kromě skvělé zábavy mohou zaujmout i povedeným vzhledem. Pro větší trvanlivost stojí za zvážení zakoupit i doplňující balíčky s tajenkami. Podpoříte tím tak i českého vývojáře, který si odměnu rozhodně zaslouží.

Exit mobile version