Dotekomanie.cz

Google Mapy pro Android nově ve verzi 7.2 [apk]

Tentokrát se Google pustil do ladění celé aplikace, přičemž se dotkl i grafických prvků. Samozřejmě došlo i na opravu některých chyb, přičemž nejzávažnější se týkala HTC. Ve své podstatě verze 7.2 přináší drobné změny napříč grafikou. Asi nejznatelnější novinka se nachází při vyhledávání trasy, kde jsou nově náhledy s mapami, pod kterými je tlačítko navigovat.


7.2 vs. 7.1

Novinka je i u hotelů, kde nyní bude možno vidět i ceny, ale v podstatě se jedná o nenásilnou reklamu. Cenu neuvidíte jen v detailu hotelu, i na mapě, kde si ji můžete všimnout vedle hodnocení od zákazníků. Zatím netušíme, jestli podobné informace budou k dispozici i v České republice.

Další grafickým vylepšením je zvýraznění otvírací doby u subjektů. Dříve se tento údaj nacházel za adresou a byl jednoduše přehlédnutelný. Nyní je tento text tučný.

Dále se přistoupilo i na doplnění informací při hodnocení, kde každá úroveň zadaná hvězdičkami má své textové vyjádření. Došlo i na navýšení oprávnění, kde nyní aplikace požaduje například přístup ke kontaktům a k rozpoznání aktivity. Úpravou prošlo i odeslání zpětné vazby a navíc aplikace zvládá zachycovat URL adresy goo.gl/maps, díky čemuž můžete takové odkazy nasměřovat rovnou do Google Map.

Android 4.3+:

Android 4.2+:

Android 4.0+:

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version