Dotekománie doporučuje #7 – Meteoradar

Dotekománie doporučuje #7 – Meteoradar
2013-09-07T13:00:57+02:00
• 7. 9. 2013
1

Občas člověk potřebuje vědět, jak to bude s počasím v následujících hodinách, ať již je to kvůli nějakým plánům dne nebo jen tak. Pro ty, kteří neholdují předpovědím počasí, je tu Meteoradar, který je vytvořen českými vývojáři ze studia Androworks.

unnamed

Meteoradar je aplikace, která je jednoduchostí určena pro uživatelé každého věku. Meteoradar oplývá mnoha funkcemi, ovšem ty, ke kterým je stvořen, zvládá bravurně. K nejzákladnějším funkcím patří zobrazování aktuálních oblačností po celé České republice.

unnamed unnamed_1_

V nastavení, kterého je opravdu obrovské množství, se nalézá možnost předpovědi pohybu oblačností, což považuji za opravdu největší plus aplikace Meteoradar. Skvělým vylepšením je také automatické určení polohy a zobrazení místa, kde se právě nacházíte, tímto vývojáři ušetří nemalé množství času hledání se na mapě.

screen320x480 (1) screen320x480

Za naprosto nejlepší funkci nelze jinak než označit předpověď pohybu mračna pro několik desítek minut dopředu. Ve widgetu má uživatel možnost vidět předpověď pro následujících 60 minut, z čeho se dá lehce vyčíst, zdali bude pršet, či ne.

Aplikace se nachází na Google Play store zdarma a je dostupná i pro iOs zařízení.

logo-app Meteor (Počasí) » Meteoradar Androworks Zdarma ANDROID  

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Daniel Čermák

VIP 9. 9. 2013, 10:51

Vyzkoušel jsem ale ten radar nesedí. Podle radaru by v následujících hodinách neměly být žádný srážky, přitom už 3 hodiny prší.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat