Dotekomanie.cz

Specifikace Nexusu 7 druhé generace potvrzeny zákaznickou podporou Asusu?

V minulém měsíci jsme se dozvěděli, že nadcházející sedmipalcový tablet od Googlu a Asusu má kódové označení K009. Součástí informace byla i fotografie černé placky. Není pochyb o tom, že se připravuje nástupce prvního modelu, ale zatím jsme neměli potvrzeny specifikace. Uvedení se očekávalo na Google I/O 2013, ale následně se objevily zprávy, že k představení dojde během července a zároveň se dočkáme Androidu 4.3, který nedávno unikl od Samsungu.

Nyní zde máme ale zvláštní zdroj informací, jelikož pochází ze samotné zákaznické podpory Asusu – aspoň to tak vypadá. Nebudu tvrdit, že se jedná o zaručené informace. Na člověka od Asusu směřoval jednoduchý dotaz, který se týkal modelu K009 a světe div se, zaměstnanec Asusu vše potvrdil. Dokonce uvedl, že k představení dojde v červenci. Na dotaz směřující na specifikace bylo taktéž odpovězeno a zde máte konečné specifikace:

Zvláštní je, že podpora přímo uvádí, že daný tablet ještě nebyl oficiálně uveden a specifikace pocházejí z interní databáze. Zde již jsou pochyby o pravosti informací, ale v podstatě jen potvrzují předchozí spekulace. Necháme na vás, jestli budete věřit nebo ne. Ještě přikládáme snímky obrazovek ze samotného rozhovoru.

Zdroje: plus.google.com, androidauthority.com

Exit mobile version