Dotekomanie.cz

Orient Tab Mini 7: Levný dual-SIM tablet s 3G

Při pohledu na nově představený model Tab Mini 7 od společnosti Orient nemůže být všem zcela jasné, zda jde přímo o tablet či o takzvaný tabletofon/phablet. Zařízení se totiž může pochlubit 7palcovým displejem, podporou dual-SIM, vestavěným 3G modulem, možností uskutečňovat hovory nebo přijatelnou cenovkou atakující hranici pouhých 100 dolarů.

Tablet Orient Tab Mini 7 nabízí uvnitř to, co má většina posledních zařízení z nižší střední třídy u čínských tabletů, čili nemůže ani vzhledem k prodejní ceně očekávat nějaké velké zázraky. Na seznamu hardwarových vlastností se nachází dvoujádrový procesor MT6577 od MediaTeku s frekvencí 1,2 GHz, 512MB operační paměť RAM, 7palcový displej s HD rozlišením, 2MPx přední kamerka a 5MPx fotoaparát.

Vzhledem k přítomnosti procesoru od MediaTeku model také navíc dostává podporu paměťových SD karet a samozřejmě funkci dual-SIM, kterou doplňuje kompatibilita s celou řadu sítí – GSM 850/1800/1900mhz, WCDMA 850/2100mHz. Zbylé specifikace zahrnují funkci Bluetooth, GPS, baterii o velikosti 3200 mAh a předinstalovaný operační systém Android ve verzi Android 4.1.2 Jelly Bean.

Zařízení je k dispozici v internetovém obchodě OrientDeal za cenu 99,98 dolarů (2 008 Kč), kde lze zakoupit většinu příbuzných produktů od Orientu.

Zdroj: gizchina.com

Exit mobile version