Dotekomanie.cz

Gionee E5: 6,85mm tělo a Super AMOLED displej

Doby, kdy výrobci představovali zařízení s nezajímavou konstrukcí a mnohdy větší tloušťkou, jsou očividně za námi. S osobitým provedením se může pochlubit čínská společnost Gionee, která chystá 10. července uvést mezi širokou veřejnost model s označením E5. Zařízení bude především lákat nové majitele na kvalitní displej, tenký, jednoduchý a čistý design.

Gionee E5 v 6,85mm těle ukryje vylepšený čtyřjádrový procesor MT6589T od MediaTeku taktovaný na 1,5 GHz, 1GB operační paměť RAM a bohužel nerozšiřitelnou uživatelskou paměť o velikosti 16 GB. Přední část telefonu zaujme 4,7palcový Super AMOLED displej s HD rozlišením (1280 x 720 pixelů), což je podobné jako u Galaxy S3 od Samsungu.

Záda ponesou 8megapixelový senzor fotoaparátu a navíc pouze 2000mAh baterii. Zbytek technických specifikací doplňuje přední 5megapixelová kamerka pro uskutečnění videohovorů a předinstalovaný operační systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Rozhodujícím faktorem úspěchu tak pravděpodobně bude prodejní cena, která ještě může zachránit podprůměrnou velikost baterie a absenci slotu na paměťovou kartu.

Zdroj: gizindia.com

Exit mobile version