Dotekomanie.cz

Známe cenu Samsungu Galaxy S4 Zoom [aktualizováno, video]

Aktualizováno 23.7.

Dnešním dnem se začíná Galaxy S4 Zoom oficiálně prodávat v České republice, přičemž je známa oficiální doporučená cena. Pokud se rozhodnete pro nákup, budete si muset připravit 11 799 Kc s DPH. Za tuto částku tedy získáte dobře vybavený mobil s foťákem, který tvoří zcela odlišnou kategorii zařízení.

Aktualizováno 12.6.

Samsung právě vydal tiskovou zprávu, v které představuje nejnovější model Galaxy S4 Zoom. Ovšem už nyní je k dispozici na ruském webu kompletní recenze nebo spíš první detailní pohled. Tato strategie je poněkud zvláštní a my se musíme ptát, co vlastně uveden na akci v Londýně? Bude to jen rekapitulace nebo máme očekávat větší novinky? To zatím nevíme, ale můžete se podívat na kompletní informace o tomto novém modelu korejského výrobce.

Specifikace:

Srovnání Galaxy S4 Zoom a Galaxy Camera (předchozí model)

Původní článek

Zdá se, že se Samsungu opět nepodařilo udržet tajemství až do poslední chvíle. V tuto chvíli se blíží na trh novinka Galaxy S4 Active, která byla představena v týdnu, ale ještě se čeká na Galaxy S4 Zoom. Mělo by se jednat o další generaci Galaxy Camera, ale tentokrát se bude jednat spíše o fotomobil, takže nebudou asi chybět základní funkce pro telefonování a posílání SMS zpráv skrze GSM síť.

Nyní se objevuje první render a dokonce fotografie. Na obrázku výše můžete vidět podobu Galaxy S4 Zoom, přičemž samotné specifikace nebudou dostačovat na top model korejského výrobce. Prozatím se spekuluje o těchto parametrech:

Ovšem u samotného fotoaparátu se v poslední době objevuje spíše hodnota 20 megapixelů. Nyní zde máme další snímky, které podporují existenci tohoto zařízení. Bude se jednat o dosti přerostlé model, ale zřejmě se zařadí do rodiny smartphonů a díky optice a senzoru foťáku bude bojovat o post nejlepšího mobilu na focení.

Údajně dojde k představení Galaxy S4 Zoom na akci v Londýně, která se má konat 20. června.

Zdroje: sammobile.com, sammobile.com, engadget.com

Exit mobile version