Dotekomanie.cz

Nová aplikace Gmail pro Android a iOS [Aktualizováno]

Aktualizováno 4.6.

Google začal šířit aktualizaci své vylepšené aplikace GMail a nyní se dočkali zároveň majitelé smartphonů a tabletů se systémy Android a iOS.

 

Aktualizováno 3.6.

V dnešních odpoledních hodinách bylo zaznamenáno, že aplikace GMail v obchodě Play byla aktualizována. Bohužel o tom svědčí jen datum poslední změny a nová verze zatím není dostupná u většiny zařízení.

Ovšem na druhou stranu se webu AndroidPolice podařilo získat instalační APK balíčky s verzí 4.5-694836. Níže můžete naleznout odkazy na stažení těchto balíčků, ale doporučujeme, abyste vyčkali na oficiální cestu aktualizace. Zřejmě brzy bude dostupná verze i pro iOS.

Odkazy na stažení:

Původní článek

Zatím se jen spekulovalo o nové aplikaci GMail, která má přinést nový vzhled a pohodlnější ovládání na naše smartphony. Právě dnes Google oznámil, že se v následujících týdnech můžeme těšit na aktualizaci aplikace, která bude dostupná pro Android a iOS.

Samozřejmě se bude týkat i webové verze a hlavními novinkami budou zcela nové tři záložky. Jedná se konkrétně o záložku „Social“, kde najdete příchozí poštu týkající se sociálních sítí. Dále zde bude „Promotion“ s nabídkami, slevami a podobně. Poslední je „Updates“, kde budou nejrůznější aktualizace.

Mobilní aplikace se dočká levého menu, které docela scházelo a konečně se tak svým designem přiblíží k ostatním aplikacím. V tuto chvíli se vše připravuje a v následujících týdnech můžeme očekávat novou verzi. Zatím se můžete podívat na video, kde jsou nové funkce objasněny.

Zdroje: gmailblog.blogspot.cz, androidpolice.com

Exit mobile version