Dotekomanie.cz

Nexus 7 druhé generace ve videu od Googlu?

Marně jsme čekali na hlavní a jediné keynote konference Google I/O 2013 jakékoliv nové zařízení, které by zapadalo do rodiny Nexus. Ačkoliv jsme se dočkali Samsungu Galaxy S4 s čistým Androidem, tak mnozí byli zklamáni, že nedošlo k uvedení nějakého modernizovaného zařízení. Samozřejmě se nešetřilo novinkami a největší událostí je nová komunikační služba Hangouts. Zkuste se nyní pozorně podívat na video, které bylo uvedeno k této novince. Napovíme vám, že vás bude zajímat 21. sekunda.

Právě v tomto momentu se objeví zařízení, o kterém byste řekli, že se jedná o Nexus 7. Ovšem první generace a ani jakákoliv varianta nedisponuje notifikační LED diodou. Můžeme tyto záběry připsat k chybě, která se stala při natáčení, nebo je zde použita druhá generace tabletu Nexus 7, která bude mít notifikační LED diodu.

Zatím se jen spekuluje o parametrech modernizované verze, ale již nyní se tak trochu předpokládá, že bude vybavena procesorem od Qualcommu. Navíc by mohlo dojít k navýšení RAM na 2 GB a interní paměť bude u nejlevnější verze 16 GB. Samozřejmě se objevují spekulace o displeji, který by mohl mít vyšší rozlišení jak HD. Zatím nemáme tušení, kdy Google hodlá představit novinky z oblasti hardwaru, ale zřejmě se tak stane až v září nebo v říjnu.

Zdroj: ubergizmo.com

Exit mobile version