Dotekomanie.cz

Mobil.cz je nový virtuální operátor – nabídne 200 MB FUP zdarma

Tento rok se nám objevují virtuální operátoři jak houby po dešti. Dnešním dnem startuje další, který se jmenuje Mobil.cz. V základu u něj nenajdete žádný tarif a veškerá jeho nabídka se týká předplacené karty. Ta vás přijde na 200 Kč a novou SIM kartu si můžete pořídit v jakékoliv trafice. Ceny nejsou nijak extra nízké, ale rozhodně neurazí.

Základní cena volání je 2,50 Kč za minutu, přičemž první minutu zaplatíte celou a následně se účtuje po sekundách. Není zde rozdíl, do které sítě voláte. Následně vás SMS zpráva přijde na 1,50 Kč a MMS na 5 Kč. Hlavním lákadlem bude internet zdarma, ale i zde najdeme FUP o velikosti 200 MB. Při každém nabíti získáváte tuto velikost na 1 měsíc. Dále platí FUP 500 MB na webové stránky z rodiny iDnes.cz, jelikož je zde společný vlastník. Běžná rychlost by se měla pohybovat až do výše 10 Mbps, ale po překročení FUP se sníží na 16 kbps.

 

Samozřejmě zde najdeme i ceny roamingových služeb a například volání na Slovensko vás přijde na 17,14 Kč za minutu. Kompletní ceník můžete najít na této adrese. Virtuální operátor získal telefonní čísla 730 6xx xxx. K dispozici je i infolinka 728 333 333 nebo 3333, kde na vás čeká automat a je zdarma. Pokud budete chtít spojit s operátorem, zaplatíte jednorázový poplatek 20 Kč. Pokud se ptáte, u kterého normálního operátora Mobil.cz funguje, tak se jedná o T-Mobile.

Exit mobile version