Dotekomanie.cz

5 aplikací ze storu – Mix pro každodenní život [Android]

V tomto díle pravidelného seriálu si představíme 5 aplikací pro Android, které by se vám mohly hodit během každého dne.

 

AlarMe

První aplikací v dnešním seriálu je budík s názvem AlarMe. Není to ale jen tak nějaký obyčejný budík, jako je ten integrovaný v Androidu. Aplikace AlarMe je natolik inteligentní, že pokud třeba bude sněžit nebo ráno nastane mlha, vzbudí vás do práce či školy o něco dříve. Stačí si nastavit jednotlivé časy buzení pro každé počasí, aplikace se poté bude řídit podle předpovědi počasí. AlarMe v základu nabízí možnost nastavit si pouze 2 budíky, pro více možností je zapotřebí pomocí in-app platby zakoupit verzi PRO za 20 Kč.

  

ConvertIt!

Jako druhou aplikaci tu máme ConvertIt!. Jedná se o skvělého pomocníka, pokud zrovna potřebujete převádět jednotky. ConvertIt! je navíc stylizován do bílého Holo designu, kde najdete i populární karty, takže za vyzkoušení rozhodně stojí. Placená verze nabízí tmavé téma, neomezené kopírování a je osvobozena od reklam.

Holo Countdown

Třetí aplikace nese název Holo Countdown, z čehož se dá usuzovat, že opět se jedná o aplikaci stylizovanou do Holo designu. V tomto případě zde máme přehledný organizátor událostí. Holo Countdown umí doslova na sekundu přesně hlídat, za jak dlouho začne vámi nastavená událost, kterou si lze navíc synchronizovat i s Google kalendářem. Placená verze oproti verzi zdarma navíc nabízí možnost vytvořit více než dvě události, je zde také podpora widgetu či online synchronizace.

Clean Calculator

Čtvrtá aplikace, která by se vám mohla při každodenním životě hodit, je Clean Calculator. Oproti klasické kalkulačce integrované v systému se liší několika funkcemi. Nejenže je po designové stránce daleko přehlednější a hezčí, ale také nabízí pokročilé vědecké funkce. V nastavení si lze zvolit až z pěti barevných témat, takže si kalkulačku každý může přizpůsobit k obrazu svému. Pokud se vám tato aplikace zalíbí a chtěli byste podpořit její vývoj, můžete si zakoupit placenou verzi.

BMI Calculator

Pátou a zároveň poslední aplikací v dnešním vydání se stává BMI Calculator. Tato šikovná kalkulačka dokáže zjistit váš body mass index, neboli index tělesné hmotnosti. Můžete si tak snadno zkontrolovat, jestli je vaše tělo v pořádku. Je zde také možnost nechat si změřit tuk obsažený v těle, stačí jen zadat své míry.

Exit mobile version