Dotekomanie.cz

Sunle S4: První pokus o kopii Galaxy S4

Čínská společnost Sunle přestavuje první kopii Galaxy S4, jakožto současná vlajková loď Samsungu, a to model S4, jehož designem se chtějí vyrovnat tomuto korejskému výrobci. Nijak neotřelé zařízení nabídne víceméně podobné specifikace, jako většina známých mobilních kopií pocházející přímo z Číny.

Pod prostým označením S4 a uvnitř zařízení se skrývá čtyřjádrový procesor společně s 1GB pamětí RAM. Přední část zaujímá 5palcový displej s rozlišením 1280 x 720 pixelů. Telefon v základu nabídne operační systém Android ve verzi 4.1.2 Jelly Bean.

Další specifikace lze doplnit o podporu dvou vzájemně aktivních SIM karet, jak je tomu u většiny čínských modelů. Vestavěná paměť překvapivě uživateli přináší 32 GB dostupného místa pro jeho data, a dále jej dokonce rozšíříte o paměťovou SD kartu.

Hrstka specifikací ničím příliš nezaujímá a najdete je takřka na každé známější kopii. Do prodeje se telefon dostane ještě v tomto měsíci a jediným důvodem k pořízení by mohla být prozatím nespecifikovaná cenovka.

Zdroj: gizchina.com

Exit mobile version