Dotekomanie.cz

Aplikace Knock²+ nahradí běžné LED notifikace

Mnozí uživatelé dodnes vyžadují mobilní telefon s LED notifikacemi a jiným se jen stýská po něčem takovém. Možná nová notifikace přiměje i ty největší zastánce nepoužívat starý způsob. Jmenuje se Knock²+ // LED was yesterday!, její úkol je poměrně jednoduchý, byť se jedná o velmi propracovanou aplikaci.

Nahradí vaše blikání notifikační LED diody za něco daleko hezčího. Přímo na displeji vám bude zobrazovat, co je nového a která aplikace vyžaduje vaši pozornost. Přímo na displeji vám ukáže velmi jemným a elegantním způsobem třeba novou SMS zprávu, email nebo Google Plus notifikaci. Pokud se jich seskupí více, jednotlivé zprávy se střídají.

Pokud se rozhodnete otevřít email z těchto notifikací, budete samozřejmě nuceni zadat vaše bezpečnostní heslo nebo znak, pokud máte nastaveno nějaké zabezpečení. Ačkoliv se jedná o poměrně jednoduchý princip, v nastavení Knock²+ // LED was yesterday! toho najdeme vskutku hodně. Od výběru globálního nastavení, až po výběr jednotlivých aplikací, u kterých se mají zobrazovat notifikace. Samozřejmě nechybí i nastavení času, kdy se nemá nic zobrazovat.

Bohužel vás mohou odradit oprávnění u Knock²+ // LED was yesterday!, jelikož jsou poměrně vysoká a navíc pro chod vyžaduje zaznamenávání textu a údajů o vašem smartphonu. Jelikož se nejedná o aplikaci zdarma, dá se předpokládat, že nedojde k zneužití. Ovšem umožňuje zobrazovat notifikace v elegantním stylu a navíc si ji zřejmě zamilují majitelé modelů s AMOLED displeji.

Exit mobile version