Na Google Glass si počkáme

Na Google Glass si počkáme
2013-04-23T13:00:22+02:00
• 23. 4. 2013

Google Glass se začínají pomalu dostávat ke svým prvním majitelům a na internetu se objevují již první fotografie a videa z běžného používání. Bohužel jsou zde nejrůznější restrikce, které například znemožňují půjčování těchto brýlí. Doslova majitel může o ně přijít. Z toho důvodu se stávají ještě žádanějšími a některé redakce by daly vše za to, aby brýle mohly projít rukama redaktorů.

eschmit987MNMNMN

Někteří lidé vyhlíží reálný prodej, a aniž by znali konečnou cenu, za kterou budou dostupné, začínají šetřit. Samozřejmě nebude záležet jen na penězích, ale i na rychlosti, jelikož se dá předpokládat, že jakmile se dostanou do prodeje, ihned se po nich zapráší. Bohužel máme nyní špatnou zprávu pro všechny nadšence. Eric Schmidt v jednom rozhovoru pro britské rádio řekl, že se letos nemusí dostat do prodeje.

„There will be thousands of [Google Glass] in use by developers over the next months, and then based on their feedback, we’ll make some product changes, and it’s probably a year-ish away.“

Tisíce [Google Glass] budou během následujících měsíců využívány vývojáři a na základě jejich zpětné vazby provedeme nějaké produktové změny, což se projeví zhruba během jednoho roku.

Tudíž bude záležet na zpětné vazbě vývojářů, kteří dají nejrůznější podněty na zlepšení brýlí. Google následně vše zapracuje do finální verze, která by se měla dostat mezi obyčejné zákazníky. Ovšem tato doba může trvat i přes rok a dle slov Erica můžeme očekávat začátek prodeje až někdy v roce 2014.

Nyní bude zajímavé sledovat, jestli nějaká společnost nepřijde na trh s podobným zařízením. Uvažujete se zde o LG nebo Microsoftu, ale prozatím chybí jediný důkaz příprav. Google by mohl ujet vlak, ale můžeme doufat, že vědí, co dělají. Běžný člověk si bude muset prostě počkat.

Zdroj: dvice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat