Dotekomanie.cz

Nová verze aplikace Google Plus pro Android a iOS

Google nespí na vavřínech a nyní představuje novou verzi aplikace pro sociální síť Google Plus. Nejedná se jen o minoritní zlepšení, jelikož dochází k integraci aplikace Snapseed. Konkrétně jde o efekty a filtry, ale pojďme se podívat na jednotlivé novinky, jak je prezentuje Google.

Již nemusíte používat externí aplikaci pro editaci fotek, pokud je chcete v upravené formě sdílet na Google Plus. Nově přibyly funkce, jenž známe především ze Snapseed, ale najdeme zde i rotaci nebo oříznutí. (iOS)

Další změna se dotkla samotných příspěvků, kde došlo k úpravě zobrazení. Nyní máte více textu třeba nad obrázkem a v dolní části je k dispozici i část komentáře. Pokud je příspěvek tvořen videem, fotografií nebo odkazem, tak na jejich otevření již nebudete muset otevírat příspěvek. Přímo se vám otevře v požadované aplikaci. Došlo i ke ke grafické změně u +1 a komentářů.

Nová funkce se týká i vaší polohy, kterou můžete sdílet vybraným lidem nebo také nikomu. Automaticky je zaznamenávána na pozadí aplikace a sdílena i do profilu na webu. Takto můžete dát vybranému kruhu vědět, kde se aktuálně nacházíte.

Poslední novinky se týkají komunit, kde si nyní můžete nastavit prioritu příspěvků v hlavním streamu. Budete také moci zvát lidi do komunity, ať už jste správci nebo ne. Vše záleží na nastavení. Konečně také přibyly funkce hledání členů, správa obsahu nebo nahlášení nevhodného příspěvku.

Zdroj: gplusproject.appspot.com

Exit mobile version