Dotekomanie.cz

Samsung zřejmě uvolní v květnu Galaxy S IV Mini

Jak to tak vypadá, Samsung by mohl po vydání očekávané vlajkové lodi Galaxy S IV představit jeho menší a levnější variantu – Galaxy S IV Mini. Zřejmě tedy budeme svědky opakující se analogie, kterou jsme mohli zažít u modelu Galaxy S III, který měl rovněž svůj levnější klon označený „Mini“.

Pokud bychom měli vycházet ze současného modelu Galaxy S III Mini, tak se v podstatě jedná o vzhledově totožný smartphone jako Galaxy S III, který však přináší „ořezanější“ výbavu a nižší cenu. Ta však u verze S III nebyla vzhledem k výbavě zas až tak nízká. Uvidíme, jak na tom bude verze s pořadovým číslem čtyři.

Aktuální informace hovoří o tom, že by model Galaxy S IV Mini měl nabídnout podstatně více, než ta předchozí. Tato informace se také uvádí do souvislostí se Samsung Project J, který napovídá o tom, že by se mělo jednat o celou rodinu zařízení Galaxy S IV. Podle informací by se měl model Mini na trhu objevit někdy v květnu, což by bylo jen krátce po uvedení jeho velkého bratříčka. Podle původních zpráv by měl Mini přijít s velice podobnými specifikacemi jako Galaxy S IV, měl by mít jen menší displej a zřejmě nebude mít bezdrátové nabíjení.  Bližší specifikace zatím nejsou známy, nicméně se jistě brzy objeví.

Zdroj: androidcommunity.com

Exit mobile version