Dotekomanie.cz

Sony naděluje dárky – nový launcher a tapety ke stažení

Většina výrobců na Vánoce nic speciálního nepřipravuje a o to víc potěší, že Sony jde proti proudu. Usilovně se pracuje na nové verzi systému Android Jelly Bean, který by měl dorazit na většinu zařízení počátkem příštího roku. S tím úzce souvisí první nadílka, kterou je předělaný Launcher pocházející právě z testovací verze nového systému. Domovská obrazovka všech Xperií je víceméně po několik let stejná a řekněme si na rovinu, ne moc účelná.

Poslední verze jeví určité snahy o zlepšení, ale teprve s verzí 5.1.S.0.0 přicházejí zásadní změny. Na první pohled je přepracovaná grafika, manipulace domovských obrazovek a přidávání widgetů. Seznam aplikací se pozměnil daleko méně. Horní část je věnována uspořádání aplikací a vyhledávání. Vývoj je určitě zajímavý, ale přesto se mi zdá upravená verze od komunity lepší. Klidně si vyzkoušejte sami, stačí nainstalovat jako běžnou aplikaci.

Stažení Xperia Home.apk

Aby toho nebylo málo, Sony Mobile si pro opravdové fanoušky připravilo několik tapet na vaše počítače nebo smartphony, dostupné v několika rozlišeních.

Všechna rozlišení

Zdroj: xperiablog.net

Exit mobile version