Dotekomanie.cz

Huawei MediaPad S7 Lite: Exkluzivně pouze u T-Mobilu

Čínská společnost Huawei ve spolupráci s T-Mobilem rozšiřuje 1. prosincem svou rodinu tabletu o jeden exkluzivní přírůstek s označením MediaPad S7 Lite, který bude dostupný na našem trhu pouze prostřednictvím nabídky zmíněného českého operátora. Tablet by měl případné zájemce nalákat především na kvalitní zpracování nebo kompaktní velikost.

MediaPad 7 Lite vážící 370 gramů má elegantní kovový kompaktní plášť a 7palcový displej s rozlišením 1024 x 600 px, pod kterým se skrývá jednojádrový procesor Cortex A8 s taktem 1 GHz. V základu nalezneme předinstalovaný operační systém Android ve verzi 4.0.

„Dobré věci mohou být malé. MediaPad 7 Lite je naše odpověď na poptávku spotřebitelů po elegantním, přenosném a vysoce výkonném tabletu za rozumnou cenu. MediaPad 7 Lite je pro zákazníky dokonalým společníkem pro zábavu a komunikaci,“ řekl Richard Yu, předseda představenstva společnosti Huawei Device.

Tablet podporuje komunikaci pomocí Wi-Fi a 3G sítě, což znamená podporu funkcí, jako je SMS, MMS a klasické telefonování. Jeho záda okupuje 3,2megapixelový fotoaparát a přední část nabídne 0,3megapixelovou kameru pro videohovory. V nabídce mobilního operátora je k dostání v základní ceně za 5 999 Kč a během několika týdnů se u nás můžete těšit na jeho recenzi.

Základní parametry – Huawei MediaPad S7 Lite

www.huaweidevice.cz
www.facebook.com/HuaweiDeviceCZSK

Exit mobile version