Dotekomanie.cz

Padfone 2 v bílém a s Androidem 4.1/4.2

Asus má v poslední době snad štěstí na úspěšné projekty. Jedním z nich je třeba celá řada Transformer, která přímo vytvořila svou vlastní kategorii, kde zatím nemá výraznou konkurenci. Dalším úspěšným počinem v atypickém designu a zpracování je Padfone. Dnes můžeme konstatovat, že jsme čekali větší zájem, ale Asus to nevzdává.

O druhé generaci jste si u nás mohli již přečíst a dnes musíme konstatovat, že už i samotný mobil patří mezi nádherné kousky. Rozhodně jste to tehdy psali v komentářích, a to dokonce ve stylu, že byste si jej koupili i bez dockovacího tabletu.

Prozatím nemáme dobré zprávy pro ty, kteří jsou odhodlání ke koupi této novinky. U nás by se měl prodávat až v lednu 2013, ale například takové Rusko se dočká Padfonu 2 již na konci listopadu. V základu bude mít Android 4.1, ale sám  Jerry Shen (Asus CEO) řekl, že se co nevidět dočká Androidu 4.2 Jelly Bean. Předpoklad je, že se aktualizace objeví již v první kvartálu roku 2013.

Specifikace:

Máme tu ale také dobrou zprávu pro milovníky bílé barvy na smartphonech. V tuto chvíli máme prozatím velmi kvalitní fotografie, na kterých se Padfone 2 ukazuje téměř jako šperk. Omluvte mě, nemohu si pomoci, ale design a bílá barva v tomto případě opravdu sedí. Co myslíte? Sluší mu bílá barva?

Zdroj: pocketnow.com

Exit mobile version