Dotekomanie.cz

Objeveny ceny iPadů Mini? Celkem 8 modelů (asi)

Trh se sedmipacovými tablety se zdá jako nadějný byznys. Zatím v něm ale chybí společnost, která prakticky odstartovala celou novou éru s tablety. Tou je samozřejmě Apple. Zatím se k nám dostávají jen zvěsti a spekulace o novém zařízení, byť už třeba došlo k úniku součástek a možná už také známe jeho vzhled.

Doposud nemáme ani pozvánku na akci, kde by měl být představen. Zatím se objevují jen data, která se neustále posouvají. Nyní se je k dispozici fotografie, na které lze vidět jednotlivé verze iPadů Mini a také hlavně jejich ceny.

Netušíme, jestli se jedná o podvrh, nebo o reálné koncové ceny. Je možné, že je tam má prodejce jen z toho důvodu, aby měl nachystaný systém pro pozdější prodej. Pokud by se informace potvrdily, tak by asi válka v tomto segmentu mohla začít, ale jak moc ostrá by byla? Kromě cenovek se také dozvídáme, že bude celkem 8 modelů.

Sami si můžete spočítat, jestli jsou ceny dostatečně konkurenční třeba oproti Nexusu 7. Pokud by se tyto částky potvrdily, přemýšleli byste o koupi? Jedná se o dobrou nabídku?

Zdroj: slashgear.com

Exit mobile version