LG: aktualizace na Jelly Bean pro vybraná zařízení

LG: aktualizace na Jelly Bean pro vybraná zařízení
2012-10-16T10:30:54+02:00
• 16. 10. 2012

Korejská společnost LG včera konečně po menší odmlce opět oznámila další plány s aktualizacemi některých svých mobilních telefonů na nejnovější verzi operačního systému Android Jelly Bean ve verzi 4.1. Kdo se jako první může těšit na aktualizační balíček?

Prozatím to vypadá, že první oficiální aktualizaci na Jelly Bean získá model LG Optimus LTE II, a to už v měsíci listopadu. Dalším v pořadí by měl být smartphone LG Optimus G, jehož čeká aktualizace v prosinci. S novým rokem 2013 se zřejmě dočkají Jelly Beanu také modely LG Optimus Vu a LG Optimus Vu II, přesněji v průběhu prvního čtvrtletí.

Podle viceprezidenta LG za divizi Electronics Mobile Communications Jong-Seok Parka bude aktualizace navíc obsahovat nějaké vlastní aplikace společnosti LG, UI modifikace, zvýšení rychlosti odezvy dotykového displeje či lepší „Q“ aplikace.

Společnost LG doposud neuvedla, zda tyto časové rámce budou platné pro uvedená zařízení ve vztahu s trhy mimo Koreu. Nechme se tedy překvapit, zda vůbec dojdou na řadu i zařízení z našeho trhu.

Zdroj: talkandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat