Dotekomanie.cz

Herní ovladač MOGA startuje reklamní kampaň

Ještě před nějakou dobou si nikdo z nás neuměl představit, že smartphony budou tak důležité v herním světě. Nyní se jedná o miliardový byznys, na kterém se snaží zbohatnout nejedna firma. Bohužel na trhu chybí větší nabídka herních mobilů, a tak je zde místo pro herní ovladače. V současnosti jich můžete najít na trhu poměrně velké množství, ale jeden vybočuje z řady.

Je jím ovladač MOGA, který disponuje kompaktním tvarem a možností upevnění smartphonu. K propojení se využívá technologie Bluetooth a napájení zajišťují 2 AA baterie. Ty dokáží dodat dostatek energie na 18 hodin hraní, jen bohužel neexistuje smartphone, který by tak dlouho vydržel.

MOGA je uzpůsobena i pro největší smartphony na trhu a dokonce zvládne spolupracovat s Androidem 2.3+. Nabízí standardní ovládací prvky, a tak může být dobrým společníkem pro herní nadšence. Samozřejmě jej můžete využít i s tabletem. A čím nás vůbec oslovil? Společnost představila poměrně netradiční a možná i vtipnou reklamu, kde asi uslyšíte až moc často pověstné pípání kvůli vulgarismům. Sami se přesvědčte.

Zdroj: phandroid.com

Exit mobile version