Dotekomanie.cz

Čtyřjádro od ZTE vás posadí na zadek

V dnešní době můžete slýchat, že za dobré smartphony s vysokým výkonem si musíte připlatit. A někdy se nejedná o zrovna příznivou cenu. V tomto směru jsou bezkonkurenční čínské společnosti, ale mnohdy se dané smartphony nedostanou ani do světa. Nyní se objevil ZTE U950, o kterém zatím nevíme, jestli se dostane až k nám, ale rozhodně vás ohromí specifikacemi a hlavně pak cenou.

Nejprve se podívejme na specifikace, které řadí tento model mezi čtyřjádra. Konkrétně obsahuje Tegru 3 s taktem 1,3 GHz a 1 GB RAM. Na palubě najdete zadní kameru s hodnotou 5 MPx a přední VGA pro video hovory. Interní paměť je pouze 4 GB a nemáme informace o podpoře microSD karet.

Displej má úhlopříčku 4,3 palce s předpokládaným rozlišením qHD (960 x 540). Telefon bude pohánět baterie s kapacitou 2000 mAh. V základu je vybaven Androidem 4.0 ICS. A kolik bude vůbec stát v Číně? V prvé řadě upozorníme, že cena není dotovaná a je bez kontraktu u operátora. Dle dostupných informací přijde na 999 CNY (čínský renminbi), což je asi 3 100 Kč. Asi jste se posadili na zadek a spadla vám čelist až ke kotníkům. Je to až neuvěřitelné a ZTE U950 by se měl začít prodávat v polovině listopadu. Chtěli byste jej?

Zdroj: androidauthority.com

Exit mobile version