Dotekomanie.cz

Alcatel představil v Číně nové smartphony s WP

Zajisté si ještě pamatujete informace, které před pár dny vyšly na povrch, ohledně představení nových chytrých telefonů od společnosti Alcatel společně s TCL, jejichž součástí má být operační systém Windows Phone. Netrvalo dlouho a právě včera v Čině byla představena první zařízení od této dvojky.

Jedno z nich nese označení TCL Horizon S606. Specifikace, o kterých se spekulovalo, se nyní potvrdily a nejsou tak překvapivé. Přední část tohoto zařízení není příliš odlišná oproti ostatním zařízením s Windows Phone. Zadní část disponuje bradou v oblasti fotoaparátu, čímž se alespoň v něčem odlišuje a zároveň i částečně přibližuje modelu PureView 808 od finské Nokie.

Specifikace – TCL Horizon S606:

 

První kusy TCL Horizon S606 by se měly objevit v Čině ještě koncem tohoto roku, i když se mluví i o druhé variantě, která počítá se zahájením prodeje až začátkem roku 2013. Vzhledem k jeho vnitřnímu vybavení nesmí TCL s Alcatelem nastavit přehnanou cenovou politiku, pokud chtějí sklidit alespoň minimální úspěch na mobilním trhu. Co se týče informací o dostupnosti v dalších koutech světa, nejsou doposud známy, takže to chce dát této žhavé novince čas.

Zdroj: intomobile.com

Exit mobile version