Dotekomanie.cz

Samsung GT-I8190 Golden: Zlatý hřeb na konec roku 2012?

Jestliže si myslíte, že společnost Samsung pro tento rok po dvojici modelů Galaxy S III a Galaxy Note II nemůže ještě přijít na mobilní trh s něčím novým, tak se zřejmě všichni pěkně mýlíme. V těchto dnech totiž vyplouvají na povrch první čerstvé informace o novém zařízení, které je prozatím přezdíváno Golden, poběží samozřejmě na operačním systému Android a mělo by být představeno veřejnosti ještě v listopadu.

Momentálně jsou veškeré informace o této novince velmi žhavé, a proto jich nebude ještě mnoho. Zahraničnímu serveru se podařilo zjistit, že telefon bude disponovat 5megapixelovým fotoaparátem, minimálně operačním systémem 4.0 Ice Cream Sandwich, uživatelským prostředím TouchWIz a nabídne dvojí barevné provedení – modrou metalízu a keramicky bílou.

Připravovaný smartphone prozatím nese kódové označení Golden a číselné GT-I8190. Má se jednat o cenově dostupný model, který bude roven nejnovějšímu iPhone 5 od Applu. Nemůžeme tedy potvrdit ani vyvrátit informaci, zda půjde o chystaný Galaxy S III ve verzi Mini, který je očekávaný ještě v tom roce s 5MPx fotoaparátem, dvoujádrovým procesorem, 4palcovým Super AMOLED displejem a cenovkou 250 euro (6 274 Kč). Nechme se tedy překvapit, čím nás ještě společnost Samsung překvapí.

Zdroj: AndroidGuys.com

Exit mobile version